Gå videre til innhold

Nyhet -

2019 - Nytt år, nye stiler!

Vi ønsker 2019 velkommen med nye stiler, fargepaletter og produkter. Vi deler den første delen av det nye året inn med 2 stiler som vi har valgt å kalle «City Culture» og Sensuous Sphere».

City Culture

Vi har latt oss inspirere av den behagelige hotellfølelsen i denne stilen. City Culture er en minimalistisk stil kombinert med komfort. Det er lyse farger som dominerer og runde former på møblene. Accessoirene er av stål, glass, marmor og betong. Velour og andre myke tekstiler er sentrale. Stilen er klassisk, men stilren og gir følelsen av det urbane.

Sensuous Sphere

Dette er en elegant og litt romantisk stil. Sensuous Sphere tar oss med inn i et feminint univers, men duse rosatoner som gir ro og harmoni. Flere av produktene i stilen har et vintage-preg og en antikk finish. Store blomstermønster dukker opp på tekstilene og kombineres med ensfargede innslag.

Produktene vil være tilgjengelige i butikk i løpet av januar, februar og mars 2019.

Ønsker du produkt- eller miljøbilder kan disse lastes ned via My News Desk.
Ta kontakt med oss på presse@kid.no, om du trenger mer produktinformasjon eller har spørsmål rundt bilder.

Emner

Pressekontakt

presse@kid.no

presse@kid.no

Pressekontakt

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!

Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 140 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 1000 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem.

Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til.

Kid Interiør
Gilhusveien 1
3426 Gilhus
Norge