Følg Kid Interiør

Guppyfriend vaskepose mot mikroplast

Pressemelding   •   aug 31, 2017 13:12 CEST

Som en del av «Handle med Hjertet» konseptet har Kid Interiør lansert vaskeposen Guppyfriend.​

Som en del av «Handle med Hjertet» konseptet har Kid Interiør lansert vaskeposen Guppyfriend.

Vaskeposen brukes ved vask av syntetiske tekstiler som treningstøy, fleecpledd, mikrofiber kluter med mer for å redusere utslippet av mikroplast i havet.

Guppyfriend vaskepose er utviklet av Langbrett GmbH, og ble lansert som en kickstarter. KID Interiør er en av de første til å tilby dette produktet i sine butikker.

Du kan lese mer om dette i vedlegget.

Handle med hjertet

For Kid Interiør er det alltid viktig å sikre best mulig bærekraftig produksjon, trygge og gode arbeidsforhold, og god forretningsdrift både for oss og våre leverandører. Vi ønsker også å legge til rette for deg som kunde å ta gode ansvarlige valg når du handler hos oss. Bærebjelkene i vårt samfunnsansvar er dedikerte ansatte, etiske retningslinjer, streng kjemikalieguide og FNs bærekraftsmål for 2030.

Vi har nå samlet vårt samfunnsansvar under «Handle med hjertet». Det betyr ikke at vi har revolusjonert hva vi gjør, men vi ønsker å synliggjøre alt det gode arbeidet som gjøres, på en enkel måte.

For Kid betyr Handle med hjertet å ta ansvarlige valg for morgendagen.

Vi skal ha en god og trygg verdikjede, levere gode og trygge produkter til deg som kunde, og vi skal selvfølgelig ta vare på miljøet.

Les mer på kid.no/samfunnsansvar/guppyfriend/

Om Kid Interiør

Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt. Kid Interiør har mer enn 130 heleide butikker over hele landet, en samlet omsetning på ca 1 milliard kroner og 900 dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem.

Det er hyggelig med noe nytt, og det skal være enkelt å få til.

Vår visjon er å inspirere deg til fornyelse. Vårt ønske er at du skal få det fint!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.